Pomozimo unapređenju regionalne blogosfere – #Blogometar15

Blogujem od 2009. godine i mogu slobodno da kažem da mi niko do sada nije pružio mogućnost da kažem kako sam, šta me to kao blogera muči, zašto ne pišem češće, kakve koristi od blogovanja imam i da li ih uopšte imam. Niko me nije pitao da li me podržava porodica, prijatelji, ostali blogeri, da li trpim pritiske, kakve i od koga, koliko blogova imam, na kojim platformama, da li znam svoja prava.

Često sam slušala priče o unapređenju blogosfere i mogućnostima zarade. Čitala sam i skupljala sve te informacije u nadi da će neko od same inicijative konačno krenuti u ozbiljno i temeljno proučavanje, ne samo svih problema sa kojima se blogeri suočavaju, nego i naših potreba i želja i time zakoračiti u pravo i sistemsko unapređenje blogovanja u regionu. Pomaka nije bilo sve do danas.

Danas mi novu nadu daje Dragana Đermanović i projekat PR Pepper Communications agencije. Danas prvi put osećam da moj trud, ljubav, uloženo vreme, potrebe, želje i mogućnosti imaju svoju vrednost. Po prvi put osećam da moje mišljenje nekoga zanima i da će ono ma koliko malo i naizgled beznačajno bilo u moru drugih, i te kako imate ogroman značaj.

Želela sam svoje razmišljanje da podelim sa vama i da vas zamolim da odvojite malo svog vremena kako biste se i vi priključili ovom istraživanju koje će zasigurno uticati na unapređenje regionalne blogosfere.

Kako ste, blogeri? Regionalno istraživanje blogosfere #Blogometar15

 baner2_srb

  Blogeri evo šta možete da uradite u samo 15 minuta za desetine hiljada blogera:

  1. Popunite istraživanje klikom na LINK
  2. Jednostavno napišite blog post podrškekopirajući tekst o Istraživanju (ceo tekst koji možete kopirati i objaviti na svom blogu, baner, kao i ilustracije možete preuzeti OVDE)
  3. Podelite link do #Blogometar15 na društvenim mrežama klikom na ovaj LINK

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge