Modna revija – #tweetupSO (video)

Nakon svih dosadašnjih  tekstova o #tweetupso , ovog puta za sve vas  jedan video koji sam dobila od divnog mladog momka, Darka Djurana,  učenika srednje škole „Sveti Sava“ iz Sombora.  Darko, mnogo si me obradovao!!!

#tweetupSO Modna revija from Vera on Vimeo.

Ipak, ne mogu a da ne kažem da sam bila mnogo nepravedna.  Zadnji post sam dosta dugo pisala. Namera mi je bila navesti sve učesnike #tweetupso i……. obično kad se čovek mnogo trudi nešto i zabrlja. Tako i ja. Žena koja se na neki način najviše trudila toga dana je nepravedno izostavljena. Profesorica, moja draga Branka Brankov,  koja je dovela svu ovu divnu decu ni jednom rečju nije spomenuta.

Branka, hvala ti, učinila si da ova revija u potpunosti uspe!

Komentari na tekst:

 1. Charolija каже:

  E baš vam lepa ova revija. 😀

 2. Sarah каже:

  Odlicno, Darko je naprvio divan prilog! Bravo za sve ucesnike, organizatore i tebi Verkic veliki pozdrav 😀
  Poslednji objavljen tekst od Sarah je Zenska intuicija

  • Verkic каже:

   Darko je učenik iste škole koju pohadjaju i naše mlade manekenke te ih je na moju veliku radost snimao.
   Pročitavši moj tekst gde sam rekla da nemam ni jedan video snimak sa tweetupSO odmah mi se javio i ponudio snimak modne revije.
   U onoj gužvi i trci koju sam imala nisam ga ni primetila, no dečko je zaista zlatan i hvala mu još jednom.

 3. Dudaelixir каже:

  Nisi zabrljala, vidiš, setila si se žene i posebno je pohvalila. Zaslužila je, naravno! Svaka čast na trudu! 🙂

  • Verkic каже:

   Dudo, znaš koliko mi je krivo što sam je u prvom postu zaboravila. Jednostavno nekad u silnoj želji da ne izostaviš… da spomeneš sve ljude koji su na neki način doprineli da cela akcija bude baš takva kakva je, prosto zaboraviš. No nadam se da sam se bar malo „iskupila“.
   U trci i gužvi nisam mogla slušati prezentacije naših predavača što mi je posebno žao, medjutim jedna Dedina rečenica mi se ipak urezala: „nije greh pogrešiti….ispravljajte greške…“

  • Beti каже:

   Svaka cast! U tom slucaju puna poskdra dogadjajima ovog tipa. Naprosto, u moru akcija na koje „poznati“ dodju da se ogrebu za malo medijskog prostora, ovakve su prava retkost. Samim tim i dragocenost!Za blog sve pohvale. Keep up the excellent work!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge