Potrčite u susret novom danu

Sve u životu ima svoj početak i svoj kraj. Tako i ovo naše predivno druženje na Liveinspire. Na samom početku sam strepela kako ću uspeti  da napišem 8 tekstova na istu temu, ali kad se nešto radi od srca, sa puno ljubavi i želje da drugom ulepšaš dan, pružiš makar jednu  reč podstreka, inspiracije, nade, reči dolaze same od sebe.

Često razmišljam o svom životu. Gde se trenutno nalazim, da li sam mogla bolje, više. Svašta mi pada na pamet. Tada se osvrnem oko sebe  i shvatam da je moj život izuzetno bogat i veoma ispunjem. Moja porodica, moja unučad mu daje vrednost koja ne može ničim da se meri niti uporedi. Iako su još mali,  oni su

(Ovaj post je deo blogerskog takmičenja, nastavak teksta možete da pročitate na   liveinspire.com)

Takmičenje se nastavlja foto takmičenjem „Šta vas inspiriše danas?“, a  otvoreno za svakoga ko želi da učestvuje i trajaće do 31. jula ove godine. U takmičenju  učestvuju ljudi iz 11 zemalja.

Kreirajte nalog na liveinspire, učestvujte, pozovite svoje prijatelje da glasaju za vas, inspirišite druge i osvojite nagradu za najinsipratora iz svoje zemlje.

Komentari na tekst:

 1. Branko Baćović каже:

  Mene recimo inspiriše, uostalom kao i većinu nas, neki kritičan momenat… (ultra)pozitivan ili (ultra)negativan… I kada se otvore vrata kreativnosti… onda nema frke 😉 Lepo je da tebi to uspeva 🙂
  Poslednji objavljen tekst od Branko Baćović je DEVOJČICE NE PIŠKE I NE KAKE

  • Verkic каже:

   Branko, mnogo je kritičnih trenutaka bilo u mom životu. Svi su nažalost bili veoma ružni, ali i to, sve to ružno što mi se dešavalo, davalo mi je dodatnu snagu da pronađem u sebi još poneku mrvicu kreativnosti koju sam puštala da „izađe“ iz mene ma koliko se nekom činila gupom ili nerealnom.
   S druge pak strane, na život gledam vedrim nasmejanim očima. Sve što nisam mogla danas, znam da ću da uradim sutra. U ljude gledam očima punim poverenja. Naravno da je zbog toga bilo i razočarenja, ali nikad nisam gubila veru u njih i odatle i svi ti (ultra)pozitivni momenti zbog kojih sam jaka i zbog kojih trčim u susret svakom novom danu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge