Taj osećaj, to nešto, LJUBAV se zove!

Osećaj koji me  čvrsto drži za ruku, vodi napred, koji me  nadahnjuje da pevam, izvodim nestašluke, da se  smejem kad se on smeje i plačem kad on plače, taj osećaj, to nešto,  ljubav se zove! To nešto duboko u meni zbog čega se sretna budim, zbog čega vragolasto istrčim napolje  i zagrlim ceo svet, to nešto,  ljubav se zove!

Kad nije pored mene prizivam dragi mi lik, tople usne, prelepe oči, ruke koje u svakom momentu znalački probude u meni uvek nov i još neotkriven vulkan strasti, žudeći za sve većom pripadnošću.

Ipak, ljubav nije samo let nestašnih leptirića koji se poigravaju sa vama. Ljubav nije samo smeh, sreća i primanje. Ljubav nije samo bezuslovna fizička pripadnost, ljubav je i ta patnja koju osećaš kad on pati, ta bol koju osećaš kad njega boli. Ljubav je i kad bez razmišljanja potrčiš da prihvatiš sav teret ovog sveta samo da bi njemu bilo lakše, da on ne pati.

Sve je to LJUBAV – MOTOR ŽIVOTA!

(Ovaj post je deo blogerskog takmičenja  liveinspire.com)

Komentari na tekst:

 1. Tamaris_ каже:

  Mmm….divna priča,ah ljubav..divno čudo
  Poslednji objavljen tekst od Tamaris_ je Fras: Dete odmah na bok

  • Verkic каже:

   Ljubav nas pokreće, daje nam snagu, ljubav je najlepši osećaj koji nije ni malo lako opisati. Ljubav se jednostavno desi i oseti.

 2. Web Dizajn каже:

  Ljubav. Ima li sta lepse :)Sva ta patnja i bol su nista samo kad znam da ce se probuditi pored mene sutra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge