Brza i uspešna twitter akcija, za manje od 7 sati!

Kratko obaveštenje!

Nakon neuspele aukcije slike, juče u 16:47, putem tvitera sam poslala prvu, a odma zatim i sledećih 18 poruka,   sa molbom,  da pokušamo da prikupimo nešto novčanih sredstava koje ćemo da uplatimo  kao  pomoć za Zvezdanino lečenje.

U 23:00 časa, sakupljeno je  24.000 dinara.

Za nepunih 7 sati,  svi blogeri i tviter prijatelji kojima sam se obratila su se i javili. 21 predivnih ljudi, velikog srca su i ovog puta pokazali svoju humanost.

Naša kolektivna energija nije nestala. Ona nikad neće nestati!

Slika je sada vlasništvo blogera. Preduzimamo konkretne  korake kako bi ona zauzela svoje  mesto,  o  čemu ćemo  naknadno da vas obavestimo.

Ako  neko još želi da se pridruži ovoj našoj akciji,  može da se javi komentarom,   mejlom, ili porukom na tviteru.

Iako je ovo samo kratko obaveštenje o ljudima ogromnog srca i jednoj izuzetno brzoj i efikasnoj humanitarnoj akciji,  ne mogu,  a da još jednom ne ponovim:

Ministar zdravlja ima odgovornost za svakog pojedinca u zdravstvenom sistemu!Tačka! Stoji ovo lepo u Zakonu, ali ja se i dalje,  kao i većina vas  pitam,  gde se dede ta odgovornost? Dok je ne pronađemo, dok se ne pojavi, dok  problemi ne počnu sistemski da se rešavaju,  život ne može i ne sme da stane.

Zbog toga još jednom hvala predivnim ljudima: _zubarica, DedaBor, milojesekulic, Lavche73, skljuc, Charolija,  iposin, eniac, JKamatovic, milosdjajic, NovinarskaPatka, ivancosic, natapb, crnaperla, GagaDjermanovic, korepetitorka, bbandrea Miss_Cybernaut, dadica, Marija28, markoradovic.

Danima već čitam Zakon. Razmišljam o svakoj reči, slovu, zarezu i uporno se pitam  gde je nestalo pravo male Zvezdane na bezbednost i na najviši mogući standard zdravlja  i zdravstvene zaštite kako piše u Zakonu? Da li je ona to svoje pravo izgubila svojom bolešću za koju još leka nema?

Zar tretman koji joj je neophodan u ovom momentu, koji je drži na životu,  nije njeno jedino moguće pravo na zdravlje i zdravstvenu zaštitu?

 Mnogo je pitanja na koja  moramo da pokušamo da pronađemo,  ne samo odgovore već i rešenja!

Dugujemo to svoj deci! Sve su to naša deca!

Komentari na tekst:

 1. vjeshtichica каже:

  malo je samo mozda neprimereno da imate reklame u ovom tekstu na pojedinim recima?

 2. crnaperla каже:

  Verkić…SVAKA TI ČAST na ideji, angažmanu, volji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Kako ide naslov ove Bajagine..? Što ne može niko, možeš ti…
  Sve pohvale svim blogerima koji su se odazvali! I..Da, to su naša deca! 🙂

  • Verkic каже:

   Perlice ja sam uradila najmanje što sam mogla. Da nije svih vas koji ste se odma, bez dvoumljenja odazvali akciju, ništa se ne bi uradilo. Zato, hvala još jednom svima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge