Dnevni vodič kroz blogosferu #pratiblogere Broj 10.

Džepna venera Vam želi dobro jutro i uspešni početak radne nedelje s’  novim  člankom #pratiblogere

Blog postovi objavljeni 07. 02. 2010. godine

Mahlat –  Novo na blogu – Ko je Mahlat CITAT: …….Izbegava žene koje se predstavljaju kao honorarne časne sestre. Izbegava muškarce koji sa njom razgovaraju taktički, kao da je retardirana, samo zato što je žena. Odlučno kuva, šije, sluša, peva i piše. Na žalost, kao što je pomenuto, već je rekla da. Mislim, ako bi nekome palo na pamet. Depilira noge, medjunožje i jezik. I ubuduće će. Inače pitoma…..

netokracija:[VODIC] Izrada web stranica i projekata za inozemne klijente – sve je u komunikaciji, pise dariokrznar CITAT: …..U ovom trenutku treba pustiti marketingaše i prodaju da međusobno prouče ciljano tržište i nađu rješenje kako vašu uslugu ili brend pripremiti i prilagoditi za što uspješniji plasman. Razlike u standardima i platežnoj moći, kao i cijena usluga tvrtki koje se bave istom ili sličnom djelatnošću na tržištu koje osvajate, neki su od elemenata na koje je potrebno obratiti pažnju…….

PROCEDURA –  Sufražetkinje CITAT: ……To sve samo ide u prilog mom mišljenju da ništa nikad neće promeniti SVE. U smislu u kojem su naivne SF priče predviđale šta će se desiti kada svi budu imali auto. Nemaju SVI auto, kao što nemaju SVI mobilni telefon ili pravo glasa. Jednostavno, napredak se ne odnosi na SVE i nije SVIMA podjednako blagotvorna obloga liberalizma…..

sekeljic piše Bauk kruži Srbijom  – fiskalnih kasa na blogu b92  CITAT: ……..Na taj način dolazi do velikog socijalnog raslojavanja među profesorima različitih fakulteta u okviru istog univerziteta. Dakle, nije tamo baš svako Don Kihot, nađe se i po neki Sančo Pansa: neko jaše konja, a neko magarca. Profesori na fakultetima koji nisu zanimljivi za tržište dobijaju samo budžetsku platu od par desetina hiljada dinara, otprilike koliko i jedan vredan taksista. S druge strane, na lukretivnim fakultetima prihod profesora, uz razne bonuse, dodatke i honorare, dostiže astronomske iznose, na kojima bi im pozavideli i mnogi advokati. Najglasniji protiv fiskalizacije su upravo ovi drugi, a to su isti oni koji su pretili ostavkama i otkazivanjem prijemnog ispita samo da „sopstvene prihode“ nekako spasu od uplate u republički budžet…..

varagic –  Sopstveni, zasluženi i plaćeni mediji CITAT: ……U tom kontekstu, u nekoliko prethodnih meseci iskristalisala se jednostavna podela svih medija na sopstvene medije, “zaslužene” medije i plaćene medije, koju je za potrebe definisanja svoje strategije korišćenja savremenih medija među prvima iskoristila kompanija Nokia……….

sarahstory –  Idu dani…… CITAT:

„…jednom kad se vratis sve ce biti deo proslosti

sve osim moje ljubavi

srce me zaboli kad se setim da sve proslo je

sve osim ljubavi moje

ja cekacu te do sitnog sata i nosicu tvoj DAH oko vrata

ti samo sapni kao lani idu dani

idu dani..“

GagaGrne Novi recept Pečeno pile sa limunom i krompirom

malabreskva.wordpress.com –  Razočarenje CITAT:  Srela sam drugaricu iz detinjstva. Ostala mi je u lepom sećanju. Znate ono – put od kuće do škole… Sa sve torbama na leđima i usputnim zastajkivanjima. Stotine malih koraka zajedno smo prosule uz beskrajne dečije priče i smehom probuđena jutra… I posle toliko godina…

vanjabor.wordpress.com Teorija zavere  – mit ili realnost CITAT: …..Bilo kako bilo, sveopšte prisutna teorija zavere kod nas i u svetu i dalje otvara više pitanja nego što daje odgovore. Ako se po broju teorija zavere koje kruže u narodu tačno zna koliko je nestabilno društvo u kojem se raspredaju takve priče, onda je i više nego očigledno da je cela planeta u velikoj krizi. Ili je, možda, pravo vreme da se zapitamo nije li najveća teorija zavere upravo uveravanje ljudi da postoji teorija zavere?!?

blogoye.orgKajem se

CITAT:

….Zvao me život,mamio svud,
a bejah mlad ,a bejah lud,
i vazda sam se ka vrhu peo,
kud ne bih trebao i ne bih smeo
i taman kad bih na vrh stao,
k’o kamen bih se skotrljao
i nisam sve od sebe dao
i ljubav nisam čuvati znao….

jovanapapan.blogspot.comGospodari iz senke CITAT: …Kоја је нова велика породична тајна која се крије од околине и гура под тепих? Судећи по насловима у светској штампи, то нису насилни мужеви нити родитељи психопате, већ деца која злостављају своје родитеље. Родитељи су постали нове жртве породичног насиља, а деца нови злостављачи који сеју страх…..

electrasdreams.wordpress.comLjubavna priča muškog čeda CITAT: …….Diplomatija mi polako odlazi da se nikada ne vrati, a i pamet. Zivci su mi vec umrli. Telefon cu da odjavim, a mobilni cu da bacim u Savu. Razmisljam o preseljenju na Aljasku. Vilu sam upoznala. Divna i slatka devojka. Ako se ja upecam, a oni shvate da nisu jedno za drugo, a hoce, jer su mladi, blesavi, razmazeni i somcici, ni majstorstvo 1.dana nece da mu pomogne. Samo se pitam ko ce meni da pomogne? Da ostanem normalna.

svestomenervira.msrdjan.com Definicija nasilja CITAT: ……Nabrojane su samo neke situacije, pa molim drage i verne čitaoce, moje blogo simpatije, da mi pomognu. Posle razmišljam. Zar ne vidite lepotu u svom životu? Da li su ovo samo silna iskušenja u sadašnjem životu ili ipak ima načina da se ponašamo kao ljudi, da poštujemo jedni druge. Na zdravlje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge