Si stigla, upadaj, šta čekaš! – Zelena u gostima!

Najavih  sinoć iznenadjenje! Da otkrijem sve ili samo deo? Ajd’ redom.

Juče sam Charoliji širom otvorila vrata ove svoje  skromne kućice. Ona se ne zatvaraju do daljnjeg! Gostovanje se nastavlja. Ko će sve doći, o kojim temama će pisati, na koji način……..saznaćemo, a sad dosta priče, moram dočekati jednu slatku plavušicu 🙂

DOBRO MI DOŠLA,  ZELENA CIPELČICE MOJA!

Kokoške!!!

Ej, ćao, opet nesto kuckaš, neka sedi ti, sama ću da skuvam kafu, hoćes i ti?

Ok kuvam.

Izvoli kafu, ja ću se malo ispružim na tvom krevetu, noge me nešto bole, uh, sad je bolje.

Šta bre to opet kuckaš Verkić? Nije valjda sa nekom od onih kokoški?

Slušaj, ja ću ti kažem za njih, ma nemaš ti pojma, slušaj mene.

Ona Mahlat, zamisli ne voli Eru Ojdanića a hoće da ide na selo da čuva ovce, a neće pesmu Milice Čobanice, znaš kako me opsovala, ne mogu ti opisati. Zanemela sam, izigrava tamo neku ribu koja će da čuva ovce, da bi posle pisala o tim ovcama. Ma znam ja nju, samo li joj se zameri neka ovca,  ili ovan, čitaćes, plete ta brale koga god stigne, pa nema milosti. Majki mi ti kažem, mani se nje, `si joj videla avatar, da joj ljube dupe, eeej, a ima usta, pa što tamo da je ljube, šta `oće s time da kaže. Opasna je ta, ja da ti kažem.

E a ona Shaputava, znaš li ti sestro slatka kolike grudi junačke ta ima. Da nas sve polegne na njih i da ostane još mesta. I mekane su, turala ja glavu, života mi. Ide mi na živac šeta te dojke od sisa i narod samo pada na njih. Pitam ja nju, što je Verkić na slikama sa BlogOpena nešto tužna, kaže ma nije, nego joj pritisak skočio, umalo da mandrkne. Ja kažem, ne laži, ma kakvi, Verkić, ma ona redovno pije, lekove, hrani se zdravo, ne pije, ne puši, ne lupaj gluposti. Onda mi kaže da je tamo upoznala Suske i da je imala osećaj kao da je sa mnom. Ma nemoj. Ej s kim je našla da me uporedjuje. Kao prvo, Suske ima dugu crnu kosu, ima je, a ja mala plava, sprčena. I ona je Devica kao i Deda, gde bre mene sa  Devicama da turi, mene spičenu vodoliju. Mislim, familija mi je pa moram da je trpim, inače bi ja nju u tri lepe poslala znaš.

Dosadna je ovih dana, digla sajt, pa kao da ga niko nema, samo ona i njen Social media magazin, ma idi bre. Pazi se i nje.

A Charolija, joj majko, ta bi samo da skače sa padobranima, pa dosadi više, skači ko ti brani, šta nas davi s time? Znaš šta je uradila, kao slučajno, jedne noći je uključila kameru, videla sam joj brushalter, sedi takva za kompom, kakva je to majka i komunista?! Nikakva, ja da ti kažem. Jednom joj zvonio neki lik na vrata, onaj njen Jabucilo otvorio i čovek pade, možda bi i preživeo da ova nije u brushalteru izašla da ga vraća u život. Ja kad ti kažem, veruj ti meni.

Ma znam da kuckate skoro svake noći, ona to samo da ne bi onog jadnog kera šetala, pa kao ima izgovor, mora da sedi za računarom, kao nešto radi. A jadni Edi cvili, piški se čoveku, posle se pita zašto to radi po stepenicama, pa ona mora u kesu da skuplja. Pa eto zašto, sedi i kucka s tobom i piše tamo po nekom blogu, sad o njenom Kraljevu, mislim kao da je samo njeno.

Vidi mene, jes` da sam digla noge na tvoj stočić, ali zabole me, ja ti sve iskreno kažem. Mislim i ja sam kokoška, priznajem, ali se trudim da pišem horoskope, ne ume to svako, nauka je to sestro slatka.  Turim nekada neku pesmu, skoro sam naučila da linkujem, ali nisam ludak kao ti. Ti bre kad pišeš onaj Pratipetak, stvarno nisi normalna. Linkova da se umoriš od gledanja a kamoli svaki da staviš. Stvarno si bre uporna.

E da, za ove tri još da ti kazem, one umeju da ti daju takav vetar u ledja, da ne znaš ni kako ideš a ideš. Zabodu ti vetar rečima i letiš kao kod Kusturice u filmovima.

Još da snesu jaja pa da bude neke koristi od njih.

Šta?? Sve si ovo zapisivala i postavićeš kao post na svom blog.

Pa ako, briga me, rekla sam iskreno šta mislim.

Aj odo` ja, ma sedi, zatvoriću sama vrata.

Ljubim, ćao!

I da, nemoj da si mi se slučajno zahvalila, samo sam ti otvorila oči i nista više.

Otišla sam, ne mogu više da te gledam kako kucaš za svakoga nešto a za džabe, para nigde, sve radiš džabe, kokoško jedna!

Zelena

Komentari na tekst:

 1. […] Si stigla, upadaj, šta čekaš! – Zelena u gostima! […]

 2. šapke каже:

  Ludo pa živi! 😆

 3. […] This post was mentioned on Twitter by Social Media Magazin, Dragan Krstic and Вуле, Vera Mladjan. Vera Mladjan said: Novi blog post "Si stigla, upadaj, šta čekaš! – Zelena u gostima!" http://bit.ly/d5TJfh #verkic […]

 4. Suske каже:

  „Ima je“ … „iiiimaaaaaa je“ se kaže :plez: 😆

 5. Sarah каже:

  E luuuude moje generacije 😆
  dobro je da me preskocila, ziva nisam bila do kraja teksta, a kad je horoskop spomenula tu sam vec bila skoro precrkla :mrgreen:
  Ljubim vas obadve !!!!
  😆

 6. jadranka каже:

  U bre Verkic,zapisujes li bas sve… 😉
  Postoji li upozorenje na ulazu ?

 7. zelena каже:

  Kokoda 😆 😆 😆

 8. SanjaKokica каже:

  Eeee Verkićka…ona prva ti ušla u cipelama, ova druga digla noge na stočić, jao si ga tebe će da moraš veliko spremanje za njima da praviš!!!

 9. veshtichanstvena каже:

  Zelena, tako si neodoljivo opisala ovo probrano društvo, da ću doleteti da vas sve poljubim…a ti se slobodno briši i viči bljakkk niko ti ne veruje, znamo da nas volišššš)))))))))))

 10. Charolija каже:

  Mamicu ti Zelenu u brushalter zevaš, a? 😆 A što jes’ jes’, umro čovek k’o pokošen. 😀 😀

 11. Deda каже:

  Deda devica ko maJKa devet Jugovica :)))

 12. zelena каже:

  Odgovnjaram bre Verkic 😀
  Volim i ja vas 😆

 13. Dudaelixir каже:

  Ovo pilence Zelena je stvarno jedna tračara! 😉 I bolje da se raznese tim dinamitom kada tako priča o ostalim drugaricama-blogerkama! 🙂
  Ja mislila da nju boli ona stvar, kad ono, tras, bum, trač, ne mogu da verujem!
  Stvarno se odomaćila kod tebe, nemam reči! 😉

 14. Marouk каже:

  LElelele lude žene 😀
  Nasmejah se do suza!

  IDem da se sakrijem pre nego stignem na red… ne znam ja…

 15. shunjalica каже:

  Verkić,
  ili si uticala na Zelenu ili na tekst… manjkaju one konkretne psovke… 😆

 16. Charolija каже:

  Uuuu al’ se ovde zakuvalo… Nego koji Voštani, mene nešto pamet slabo služi? 🙄

 17. crna perla каже:

  Al si se raskokodakala, bre Zelena…;-)Ali, vi>š na kraju ispade ukusna supica 🙂

 18. zelena каже:

  isla ja kod sapketa i tamo opet naleteh na ovaj post i upisah se samoj sebi od smeha sta sam tandrkala, e nisam normalna zivota mi 😆

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge