Kategorija „ #pratiblogere – riznica znanja!“ nepravedno zapostavljena

Dugo već ove poličice nisu bile dopunjavane novim (uslovno rečeno) blogovima i njihovim tekstovima. Dugo već nisam provela celu noć na jednom blogu krećući od onih prvih, za mnoge davno zaboravljenih ili nikad ne pročitanih tekstova pa sve do najnovijih.

Na net „dodjoh“ u prvi mah sa željom, znate ono kako se već kaže:  da  održim korak ……. No,  meni nije bilo bitno da samo mogu reći tih par reči  i time odmah postati  bitna i važna, jer pa Bože: – ja poznajem rad na računaru. Od ovakvih izjava mene glava zabili. Većina od tih samoproklamovih poznavaoca je poslala dva tri mejla u životu i to uvek, ali uvek  bez naslova,  pa kao da je naslov nešto mnogo  bitno i oni sebe odmah nazivaju poznavaocima rada na računaru. Ne znam da li je i u vašim sredinama tako, ali kod mene jeste.

Meni te reči: poznavanje rada na računaru znače mnogo više. Sveobuhvatnije. Nešto što se ne može naučiti nakon jednog kursa od dva tri meseca. To je moje mišljenje, moj stav i neka se ljuti koliko god ko hoće!

Za razliku od njih ja sam zaista želela nešto naučiti. Ne mogu reći da sam za ovo vreme ostala totalna neznalica, ali znam da mnogo toga još  uvek ne znam i da ne vidim  kraj učenju 🙂 . Korak je teško držati. Razvoj….brzina……novi programi, nove mogućnosti……iz dana u dan sve veće i brojnije. Svesna sam da ću učiti sve dok budem mogla čitati i razmišljati jer jednostavno drugačije se ne može. Svaka nova informacija prosto tera dalje, a informacija je bezbroj i to svakog dana.

Drugi cilj mi je bio zarada. Skoro godinu dana izbugih dok konačno nisam čula za blogove. Nakon prvog oduševljenja nastavih pratiti, te upoznavati sve više i više blogova. O njiihovom značaju i uticaju na  mene pisala sam mnogo puta i zaista ne znam koji bih blog post ovde posebno izdvojila. Na neki način svaki moj tekst je o blogovima. Moj život su postali blogovi.

Koliko god se ljudi oko mene u offline svetu „sprdaju“  i na samu pomen reči blog,  ja sam sve uverenija  i upornija i  o njima sve   više i više kako  pišem, tako i govorim, hteli me oni slušati ili ne. Mnogi će sada pitati  a kako zaraditi  pisanjem bloga, ali o tome ćemo drugi put.

Ovaj blog post je samo uvod u sledeći gde ću nastaviti puniti poličicu -biblioteku – riznicu znanja, a pre toga  nije na odmet da vas malo podsetim na dosadašnja dela u našoj sobici s’ blagom.

“ #pratiblogere – riznica znanja „ Prvo i počasno mesto zauzima blog   – blog.kovinekspres.rs

“ #pratiblogere Mnogo lepa, pametna a bloger „shaputalica.wordpress.com

“ #pratiblogere – Alan Ford brendinga“ – sada na novoj adresi www.pedya.rs

“ #pratiblogere Gužva u znaku bika“www.mahlatblog.com

“ #pratiblogere Novopečeni Fredi Kruger? Ma ne naš Nadžak!“www.nadzak.com

“ #pratiblogere – riznica znanja Gde je veslo?“sisalavesla.xobites.com

„Google, šta mu ono beše? Teča?“ –  www.dedabor.com

“ #pratiblogere – Mali kolibri“drveniadvokat.com

“ #pratiblogere – Suncokret u potrazi za suncem“ – naš  zmajcek koji je u medjuvremenu promenio adresu bloga, ali se meni već duže vremena ne učitava. 🙁

“ #pratiblogere – „jezz  Zoca!“housewife.blog.rs

“ #pratiblogere – padobranstvo kao život“ –  www.charolija.com

Nakon ovih blog postova, nekako ne znam ni sama zbog čega ali totalno nepravedno sam  zastala  s’ popunjavanjem naše biblioteke. Koliko sutra počinjem ispravljati sopstveni nemar.

Komentari na tekst:

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Karl Haudbourg, Vera Mladjan. Vera Mladjan said: Novi blog post "Kategorija „ #pratiblogere – riznica znanja!“ nepravedno zapostavljena" http://bit.ly/asUNoq #verkic […]

 2. AnaM каже:

  Da, blogovanje je ono pravo:))

 3. Charolija каже:

  Od tebe manje i nismo mogli da očekujemo. Sad kad raspališ… 🙂

 4. weight каже:

  i see what you did there

 5. bet365 italia каже:

  hi!This was a really impressive theme!
  I come from milan, I was fortunate to discover your theme in wordpress
  Also I learn much in your subject really thanks very much i will come every day

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge