#pratipetak – Blogosfera (kategorija „KREATIVNI BLOGOVI“-123 bloga)

U kategoriji „Kreativni blogovi“,  za sada je navedeno 123 bloga, a kako mi se čini, i ovde je samo dotaknut vrh brega. Većina autora ovih blogova je spojila zadovoljstvo i posao, što za mene lično, a verujem i za vas, daje još jednu posebnu draž i vrednost,  kako samim blogerima i blogovima, njihovom radu, tako i svima nama.

Ako mislite da od plastične flaše i starih traperica, ne može da se napravi simpatična torbica, grdno se varate.  Uz malo mašte i volje, Mare iz Rijeke, na svom blogu argopirgasto.blogspot.com, će  to i da vam dokaže – recikliranje … veza plastične boce, starih traperica i clutch torbice …

Da je malo toga za bacanje, dokazaće nam i Branka Filipović iz Vrbasa. Na blogu a3-handmade.blogspot.com, uz pomoć papira, traka, perlica, ideje kako umesto recikliranja do ručnog rada –TUTORIAL 3 – Okrugla kutija.

Ana Jan iz Beograda, šivenjem se bavi iz hobija, ali njen blog stepalica.blogspot.com otkriva i te kako vrsnu umetnicu za mašinom. Neke od svojih krojeva objavljuje na Download tabu bloga, druge pak krojeve, koje možete da kupite su na stranici Stepalica Patterns.

Ova tri bloga su izdvojena iz veoma jednostavnog razloga. Prva dva – reciklaža, a treći zbog velikih mogućnosti koje vam pruža blog. Na volju vam, da izaberete ono što vam najviše odgovara. No to, ni u kom slučaju ne znači da su ostali manje vredni, stoga u kategoriji „Kreativni blogovi“ izaberite one koje ćete da pratite, od kojih ćete da učite i koji će vas inspirisati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge