#pratipetak – Blogosfera (kategorija „LIČNI BLOGOVI“- (58))

Već duži period se u kategoriji Lični blogovi nalazi svega 58 blogova i to jednim dobrim delom onih koje ranije nisam pratila.

Učiniće vam se da je ova kategorija veoma „oskudna“,  i u pravu ste, ali  postoji razlog.  Jedina je na strani  Blogosfera,  u kojoj nakon linka, možete da pronađete i  „put“ do poslednjeg teksta na njemu. Morate priznati da nije jednostavno svakodnevno pratiti 58 blogova.  Služim se raznim trikovima 🙂  međutim, desi se da u toku nedelje ne uočim promenu. Naravno,  sve se to petkom ispravi.

Drugi razlog je što blogove razvrstavam po kategorijama, pa su mnogi koje pratim,  pronašli svoje pravo mesto u onoj  kategoriji kojoj i pripadaju.

U svakom slučaju, broj blogova će se u narednom periodu povećati.

Ovom prilikom bih izdvojila Thetransformationblog.wordpress.com. Branko Baćović, je jedan od retkih „starih“  blogera poznanika 🙂  tačnije onih čije tekstove ne propuštam, a koji i dalje najredovnije objavljuje svoje tekstove.

Komentari na tekst:

  1. prvi ples каже:

    mnogi se zale kako domaca blogosfera nije dovoljno bogata, ali ima toliko kvalitetnih blogova da je nemoguce sve ih pratiti
    Poslednji objavljen tekst od prvi ples je Najbolji svadbeni ples na svetu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge