Moji tviteraši – Hvala ti Marija na izuzetnom danu!

Iz  razmišljanja trgne me  mobilni:

– Verkić, dođi, kod nas je Tamara,  pita gde si!

– Tamara, koja Tamara?

– Tvoja tviterašica…… znaš …..

– Mili Bože, moja @Shaputalica , bila mi je prva pomisao. U sledećoj sekundi…….. ma ne, nema šanse, ona bi se javila, znala bih. No,  ko je da je, nije bitno, kad je tviteraš u pitanju, nema tu šta da se razmišlja. Uzimaj tašnu Verkić i kreći!

– Šalji mi taksi, ja silazim  odmah i dolazim.

Siđem ja ispred zgrade, držim mobilni  u ruci (bar sam ja tako mislila 🙂 ) Nailazi komšinica, gleda me bledo i pita:

– Komšinice, vi to kod majstora?

– Kakvog majstora?

– Vidim nosite daljinski!

– Spustih pogled na svoje ruke, kad ono …… šta da vam pričam, umesto mobilnog ja nosim daljinski 🙂 .

Ma nema veze pomislih, ne vraćam se, ne sme mene neko od mojih tviteraša dugo da čeka a to dal’ će neko da pomisli da sam prolupala što nosim daljinski i pokušavam da šaljem poruke na njemu koga briga 🙂 . U  Somboru je jedan tviteraš i u ovom momentu za mene je jedino važno doći do njega što pre!

Setih se u medjuvremenu da se u Gradskoj kući danas održava seminar, ali opet,  koja Tamara????

Ušavši u našu malu salu videh ne Tamaru, videh  Mariju –  @Marija28 . U prvom momentu sam joj samo mahnula, ali,  ne,  ne mogu ja da izdržim, uđoh u salu i izgrlih je i to onako po naški. Neka, nek vide „seminarci“  da su tviteraši zaista posebni ljudi.

Mnogo puta sam ovo do sada rekla, mnogo sam puta pisala o tviterašima, ipak,  nikad neću moći reći sve ono što bih želela. Nije lako objasniti ljudima  sjaj u očima koji mi tviteraši imamo, nije lako objasniti snagu, kreativnost, pokretački duh koji je u nama, ogromno prijateljstvo koje je medju nama, želja da uskočimo, pomognemo, da pišemo, promovišemo, da kritikujemo, da hejtujemo, da putujemo i po nekoliko stotina kilometara samo da bi se videli, da budemo 24 časa aktivni ako treba……….

@Marija28 kao predavaču, kao što rekoh i na tviteru  mogu reći samo sve najbolje. Predavanje me je oduševilo.  Njena ljubav  prema društvenim mrežama, njen veseo duh, znanje koje je pokazala, umeće prezentovanja tog  svog znanja i želje da objasni sve na  veoma lak i lako „svarljiv“ način je držala pažnju svih polaznika.

Svi imamo potrebu komuniciranja iz ovog ili onog razloga. Koliko koristimo  internet pri tome, da li smo i u kojoj meri svesni  značaja „online“ medija u savremenoj  komunikaciji, koje  društvene mreže koristimo, na koji način, možemo li  bolje, o svemu smo pričali?

Ja lično nisam polaznik seminara, medjutim zahvaljujući našoj Mariji imala sam čast još jednom prisustvovati izvanrednim predavanjima naših tviteraša.

Hvala ti Marija na izuzetnom danu!

Izvor slike tviteraša

Komentari na tekst:

 1. Šapke каже:

  Marija ili Tamara pitanje je sad. 😆
  A kako si se samo iznenadila, zamišljam ti izraz lica 😀
  Poslednji objavljen tekst od Šapke je Twlog- Nije sve do sunca…ima nešto i u kukuruzu

 2. zelena каже:

  Pa vidis da je ponela daljinski umesto mobilnog, zAbunjena nasa drugarica 😆
  Poslednji objavljen tekst od zelena je Bezdan

 3. marija каже:

  Hvala ti Vera, mnogo, mnogo… Stvarno ne znam šta da kažem, osim da mi je jako bilo lepo u Somboru i hvala vam svima, još jednom

 4. Dudaelixir каже:

  E, baš mi je drago što se našle, s daljinskim ili bez njega! 🙂

 5. shunjalica каже:

  ništa bez komšiluka, sve primete! 😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge