„1990-te na novi način“ ili „Ko nama šta može, mi smo snalažljiv narod!“

Pušenje ubija. Duvanski dim šteti ljudima u vašoj okolini. Pušenje izaziva srčani i moždani udar. 

Koliko smo puta ove reči gledali (retko smo ih zaista i čitali) na kutijama od cigareta? Ipak,  ovog poroka mnogi od nas se teško rešavaju.

Verujem da je, ako ništa drugo,  zadnje poskupljenje cigareta na mnoge uticalo da donesu odluku da ih konačno i ostave. Međutim, velika većina, nažalost pokušava i dalje da se dovija na razne načine.

Evo kako to izgleda

Cigareta u 4 koraka

 Podseća li vas ovo na vreme kad smo takođe bili prinuđeni da se snalazimo i   dovijamo na razne načine. Tada su se mnogi obogatili, dok su drugi uspevali samo da pronađu način za puko preživljavanje.  Da li su cigarete ovoga puta proizvod na osnovu kog će pojedinci uspeti da prežive zimu?

OVO NIJE REKLAMA za cigarete! Ovo je nažalost samo večernja zabava u mnogim porodicama koje poznajem 🙁

Slika je linkovana ka sajtu odakle je preuzeta

Komentari na tekst:

 1. zelenavrata каже:

  Ja motam klasično i ide. Bem ti 90 i ove sada i sve….)(/&$#(==?)(/&#
  Poslednji objavljen tekst od zelenavrata je Važnost podznaka u astrologiji

 2. Boris каже:

  Ha, ja sam bio mnogo mlad kad su 90′ bile aktuelne, mada sto se tice prezivljavanja i snalazenja tice mogao bih knjigu da ispisem…

  I ja sam nekad motao, ali iz hira a ne iz potrebe… mada kako su krenuli sa cenama mozda se ukaze potreba 🙂

  • Verkic каже:

   Borise, ne znam šta će sve vreme koje je pred nama da nam donese, ali ipak, moram da kažem: „dobro je dok su cigarete u pitanju“ 🙂

  • Verkic каже:

   Nego, nikako da pohvalim bar na neki način vaš sajt vizioshop.com koji mi se izuzetno dopada. Na njemu je zaista sve u funkciji kupca. Lako, jednostavno i brzo do veoma maštovih i prelepih majicama, šolja, cegera!

 3. Charolija каже:

  Rizlu imaš, a ličnu kartu nemaš, možda ćeš večeras ti u stanici da dremaš… :)))
  Poslednji objavljen tekst od Charolija je Sastanak sa Džonijem

  • Verkic каже:

   Eto sad, gde bi ona mene 🙂 🙂 🙂 Nego, ovaj tekst je samo uvod u nešto o čemu ću za sada još uvek da ćutim. Zamisli, mene i utanje 😉 Kad budem sigurna, kad prođe izvesno vreme, vratiću se ja na ovaj tekst, ali na malo drugačiji način.

 4. […] to ne bi sve bilo tako, da ne bi neko drugi odlučivao u moje ime, kao i većina ljudi,  pronašla sam način da i dalje “uživam”,  u tom za sve nas,  nezdravom i ružnom por….  Međutim, već na samom startu sam na umu imala nešto sasvim drugo.  Vremenom da smanjim, a […]

 5. Negoslava каже:

  Prilično optimističan tekst , ako se uzmu u obzir pominjane devedesete. Nije važno koliki nam teren donesu teškoće, nego način na koji ih podnosimo. Bravo.

  • Verkic каже:

   U životu sam uvek bila veliki optimista. Nisam zabijala glavu u pesak, ali je bilo je perioda i kad sam kukala i vikala na sav glas, no veoma kratko, jer bih se uvek potrudila da pronađema način da krenem dalje sa osmehom na licu i verom u sebe. Samo na taj način uspevamo da prebrodimo sve, ali ….. sve ti to veoma dobro znaš, jer si i sama takva 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge