Blog pisan srcem!

Nakon teksta koji sam napisala  za Positive Business sajtu,  a na poziv Marka Radovića,  čvrsto odlučih da neke stvari u životu počnem da menjam. Znam da će mnogi od vas sada reči: – pa krajnje vreme je i bilo 🙂  i priznajem U PRAVU SU! Isto tako znam da će uvek biti i onih drugih,  kojima se te moje odluke, iz razloga koje moja ličnost i pored najbolje volje ne može da shvati,  neće dopasti.

Sve u svemu, čitaocima i svim posetiocima ovog bloga, ove Džepne Venere,  vreme će doneti nešto novo.

Ipak, Verkić, ovakva kakva je,  ne može da laže, ne može sakriti sve ono što oseća, pogotovo pred ljudima koji su me i lično do sada upoznali. Iza tog nicka krije se žena mekog srca, vedrog pogleda, s’ ogromnom željom svima da ugodi ali i ogromnom željom da uspe u životu. Žena koja i dalje veruje ljudima, žena koja se celog svog života bori protiv vetrenjača sa željom da svojih postupcima pokaže i da primer kako ni jedna nedaća, ni jedna borba, ni jedan uspeh ili neuspeh ne može da promeni sve ono dobro u nama.

„……Mnogo sam naučila za ovo vreme. Da sada počinjem iznova pisati,  neke stvari bi drugačije radila. Medjutim, uvek, ali zaista uvek ću pisati srcem jer to dugujem svima vama.  Moj blog je moja kuća i domaćin kakav sam ne ume drugačije!….“

Ceo tekst možete pročitati na Positive Business sajtu

 

Komentari na tekst:

 1. Marko Radovic каже:

  Ja iz svog ugla mogu samo da kažem da nam veliko zadovoljstvo što smo mogli da „ugostimo“ Veru i čujemo njene pozitivne misli.

  Duboko sam i lično, kao i ljudi sa kojima radim, Dragana i Miodrag, uveren da je vreme da krenemo sa pozitivnim stavom, pozitivnom pričom i poslom. (Ovde ne milim na skorašnj političke parole definitivno :-D) Jednostavno, tako i funkcionišemo i želimo takve ljude da okupljamo oko sebe.

  Vera je jedna izrazito pozitivna osoba i, još jednom,veliko nam je zadovljstvo što je deo našeg kruga prijatelja. Zajedno ćemo da ga širimo 😀
  Poslednji objavljen tekst od Marko Radovic je AdWords – Internet marketing

  • Verkic каже:

   U ovo današnje vreme bez pozitivne energije ne bi mogli funkcionisati …….. bar ja ne bi umela, zato se rado pridružujem krugu vaših prijatelja.
   Hvala na pozivu, izuzetni ste domaćini!

 2. zelena каже:

  Stalno se ona menja, stalno menjas nesto, odakle ti snaga i volja? 😀
  Ludo*
  Poslednji objavljen tekst od zelena je Sta bi bilo- kad bi bilo!

 3. Miodrag Ilić каже:

  Poštovana Vera,
  pošto me Marko imenovao :), sa moje strane, takođe, zahvalnost što ste posvetili vreme i bili gost na našem PositiveBusiness sajtu.

  Koliko sam video, mi smo vršnjaci, a sudeći po životnom stavu, koji vrca iz Vaših tekstova, mi smo i istomišljenici.

  Ukratko, borba protiv vetrenjača, možda, izgleda kao nešto nemoguće, ali, i mi se dnevno hvatamo u koštac sa istim 🙂 Ja ne prihvatam da treba da se bavimo nečim što plaća račune, bez obzira čime. U tom slučaju i bavljenje kriminalom plaća račune!

  Vera samo napred!

  • Verkic каже:

   Hvala mnogo Miodraže, ali ipak, pre svega red je da Vam prvo poželim dobrodošlicu na svom blogu!

   Celog života se borim protiv vetrenjača, nekad uspešno, ponekad manje uspešno, ali posustati nikad nisam niti ću.

   Svoj životni stav ne menjam ni po koju cenu. Nije uvek lako izdržati u okruženju u kojem živimo, ali snaga volje, optimizam, vera u sebe i vera u ljude su mi dobri saveznici, zbog svega toga mi je posebna čast bila gostovati na Vašem Positive Business sajtu. Još jednom, hvala na pozivu!

 4. Nenad каже:

  …….. držim ti fige, samo naprijed.

  Veliki pozdrav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge