Jedan na brzaka!

Jedan na brzaka – koliko smo samo puta bili u prilici  da čujemo ovakvu rečenicu.  Ko je sve to govorio i kome, nema potrebe da objašnjavam 🙂

Ili druga – može ali brzo stavi (mislim na kafu … 🙂 ) i bežim.  Život brz, nema šta, moramo priznati. Svi smo toga svesni. Ali….. opet ali … ova džepna venera često upotrebljava taj izraz, priznajem, ali i to je život, i to sam ja.Baš to ALI natera me da napišem ovaj blog post na brzaka. Svi moji follower-i znaju već da zadnjih dana imam problema sa blogom. Te se učitava, te ne, neko može da pročita sve ove moje tekstove, nekad i poneku nebulozu iznetu na njemu, neko ne može. ALI svi bez razlike koliko god (nažalost) puta moraju kliknuti pokušavajući doći na njega POKUŠAVAJU.

To su naši blogeri, to je ta naša čuvena domaća blogosfera. Svi za jednog jedan za sve. Nikad Vas neće ostaviti na cedilu. I znajte to „male moje ženice“. Posebna smo mi sorta ljudi. Nekad oštri na jeziku, nekad blagi ali uvek tu jedni za druge.

Pridružite nam se, nije teško napraviti blog, nije teško pisati ako to radiš iz zadovoljstva i od srca. Pustite mašti na volju neće Vas izneveriti, a podršku od svih nas ćete uvek dobiti.

PS: Ako ima neko ideju kako i šta da uradim da rešim ovu misteriju sa blogom neka ostave komentar. ZAHVALNA SVIMA NA STRPLJENJU I VELIKOJ PODRŠCI!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge