Crna bre ženo……! Pamet u glavu!

Kaže meni moja druga:

– Slušaj Verkić, godinu dana prošlo, (ajd ovaj deo  sam izmislila), sad imaš svoj domen, pamet u glavu i počni bre da pišeš za sebe (drugi deo živa istina).

– Crna bre ženo, mislim se ja, šta sam do sada radila, išla na pecanje valda,  skupljala i brisala paučinu sa bloga, al’ ajd, kaži joj to Verkić ako smeš.

11-tog novembra prošle godine sam počela da blogujem.  Bila sam hvaljena, pomalo i kritikovana, većina tekstova je bila čitana i komentarisana (veliko zadovoljstvo koje oseti svaki bloger).  Sve je to  sastavni deo blogovanja.

Stekla sam mnogo prijatelja. Takva sam kakvu ste me upoznali, ne znam mnogo da se ljutim, brzo praštam, zadovoljna sam sa malim a uvek želim više, presretna sam kad me neko spomene, još više kad me pohvali, tužna kad vidim da se neko razočarao, jer  je očekivao više od mene nego sam ja mogla pružiti.

Za tih godinu dana dosta sam tekstova napisala. U nekim  momentima  bi mi se činilo da nemam više inspiracije, da ne znam šta bih pisala,  da sam i previše toga rekla. No već u sledećem  bi neko nešto rekao, napisao, prokomentarisao, dovoljna je bila  samo jedna reč   i ja bih nastavljala  sa još većim žarom.

Veoma brzo nakon otvaranja bloga nastali su i tekstovi #pratipetak. Želela sam napraviti nešto novo, uraditi nešto što još niko do tada nije, nešto samo na moj  način.

Sada, u narednom periodu,  želim sve vas obradovati jednim novim iznenadjenjem. Videćemo šta će sve da se desi. i kuda će nas to odvesti. U ovom momentu samo jedno znam. Nećete biti razočarani! Biće zanimljivo,  biće nešto novo, ma biće jedinstveno!!!!!!

Za sebe mogu reći da sam oduševljena i presretna, da sam ponovo po ko zna koji put videla koliko  naša blogosfera ima  pre svega divne ljude i  da se nisam nikad do sada razočarala.

U ZDRAVLJE!!!

Nastavak ujutro!

Komentari na tekst:

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Sasa Antonijevic and Slobodan Jankovic, Vera Mladjan. Vera Mladjan said: Novi blog post "Crna bre ženo……! Pamet u glavu!" http://bit.ly/a6vzbA #verkic […]

 2. zelena каже:

  Ziveli Verkic, hepi ti brZdej bre 😀
  Ne znam sto sam ja mislila da si ti duze ovde, `bem li ga.
  Jel` moze jedan pleinkovac a ne ovaj sampanjac iako je zelen? 😛
  Samo tako nastavi i pici miki kikiriki 😆

  • Verkic каже:

   Vidim da sam ja tebi dosadila 🙂 kad ti se čini…….ajd ajd neću, znam, saĆeš da me šutneš tvojom zelenom cipelicom 😆
   Za tebe Štiklice moja može sve a naročito pleinkovac! 😆
   Da se malo uozbiljim, mada je slavljeniku sve dozvoljeno
   HVALA ti mnogo na česTitkama, žeLjama i poZdravima!

 3. Deda каже:

  Srecan blog rodjendan pa da ih slavis jos sto godina!!!
  Najjvece bogatstvo su blog prijatelji!
  Ziveli, i ja bih pelinkovac,lol 😛

 4. Sarah каже:

  Ziveli!! I sretnto ti bilo i nama sa tobom 😆
  jako mi se svidja tvoj novi blog, tj.ova nova kucica…
  Posto je jutro evo ja sam popila jednu malecku visnjevacu 😉

 5. SanjaKokica каже:

  U zdravlje ti bilo Verkićka!!! Pisala ti nama još sto godina! Nego, ono za razočarenje ako je neko očekivao više od tebe – nema toga, bre!!! Nema šta neko da očekuje od tebe, radi to što radiš tako kako radiš i radi to zbog sebe!

 6. Charolija каже:

  Živeli Verkić 🙂 Ja ću jedno ‘ladno pivce. 😀

 7. Cyber Bosanka каже:

  Zar vec ima godina?! Kako ovo vrijeme leti…

  Sretan ti blogorodjendan i da ih jos puno proslavis!

 8. shunjalica каже:

  hip, hip, hureeeeej.. hic, hic, hureeeej…. Verkić, sve najbolje i još više i dalje!! 😀

 9. crna perla каже:

  Dal je to sudbina il ko zna šta li je kad god se sretnemo uvek se zalije, uvek se završi s nekom od naših pesama…Živela ti nama ;:-)

 10. drveni advokat каже:

  Srećan BlogRođendan 🙂 Još mnogo da ih slavimo zajedno!

 11. […] mesto – Verkićka. Ne zato što nas se uvek seti i ne zato što nas linčuje i ne zato što smo joj uvek na tarabi, […]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge