Himalaji – evo me!

Mnogo vremena provodim na internetu i žedno,  ispijam i upijam svaku reč koju pročitam želeći  da na pravi način naučim da  radim ono što volim .

Biti jedinstven i na drugačiji način pisati o onome što si već čuo i pročitao nije nimalo lako. Često mi na pamet padnu tudje reči , čak čitave rečenice, čitava misao nečija koja me se dojmila,  koju sam svesno ali i nesvesno usvojila.Zacrtala sam cilj. Neko će čak reći:  – vidi ova se uputila ni manje ni više nego na Himalaje ( uzgred za sve koji tako misle – što da ne?  pokušala bih i to). Neko će verovatno da kaže  „očito gubljenje vremena“. Iskreno,  s vremena na vreme pomislim to i sama, ali tada se pojavi onaj borac u meni .

Kaže mi: „jednom borac uvek borac. Postavila si visoke standarde, počela  si u glavi da popunjavaš rupe koje imaš. Uradi to kvalitetno! Hoćeš da koristiš više od 3 više od 7% mozga, onda nema stajanja, nema dvoumljenja. Za poziciju u životu treba da se izboriš! Ti to možeš! Ti si borac!“.

Neću da se penjem spenicama, ne volim ih,   ići ću samo pravom linijom. To je i najbrži put. Zar ne? Učiću od pametnijih,  jer pamtim dobre stvari i nije bitno gde sam,  nego skim sam. Radiću pravi posao jer ću da radim samo sa kvalitetnim ljudima.

I kad moj mozak aktivno počne da koristi i 8 % celog,  biće proširen novom idejom i spoznajom da  nikad sebi neću da dozvolim da se vraćam  na stare granice koje su me godinama sputavale.

Moja energija je ogromna!!!!! Himalaji, evo me stižem!!!!   Slika preuzeta sa  www.javno.com himalaji2

Komentari na tekst:

  1. Charolija каже:

    Kada čovek ima cilj pred sobom i kada je taj cilj jasan i konkretan, onda prepreke kao da i ne postoje.

    Naravno da postoje, ali se sve prevazilazi i Himalaji ne budu nedostižni.

  2. Pribi каже:

    Česta zabluda je da ljudi koriste mali procenat svog mozga. Istina je da koristimo mnogo više.
    http://www.snopes.com/science/stats/10percent.asp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge