"Ona je junak!…….."

„Ona je junak“ -reči koje je pre nepunih pola sata tata male Vanje Pilipović izgovorio na pitanje: –  Kako se trenutno oseća mala Vanja?

Telefonski razgovor tekao je u prekidima…… Emocije preovladjuju. ….. Vera u ljude, ljude dobrog srca.

„Mnogo je dobrih ljudi…… verujem….. da siguran sam da će se sve dobro završiti……upravo dolazim iz bolnice…….skinuta je sa aparata…….spremna je za put……pripremili su je …….nadam se sledeće nedelje odlasku na prvi pregled u Austriju……

Vanja Pilipović rodjena je 10 03 1991. godine. Živi u  Sonti, učenica ekonomske škole u Somboru. Teška neizlečiva bolest srca prekinula je na surov način sretno detinjstvo. Školsku klupu zamenila je bolnička soba.

Čeka……  vreme neumitno prolazi. Čeka verujući……. hrabro se suočavajući sa bolešću.

Smemo li ostati nemi? Smemo li proći mimo informacija koje smo čuli ne radeći ništa? Smemo li reći nemam? Da li smo dovoljno uraditi samo rekavši: – strašno……. žalosno?

Pokrenimo se, uradimo nešto konkretno. Zovite poznanike, prijatelje, direktore kompanija, preduzeća ma koliko mala bila. Zovite stranke koje su tu zbog Vas, koje ste Vi birali. Budite uporni, nemojte ostati na priči. Vremena je malo.

Ni jedna akcija i donacija nije mala.


ZA VANjU PILIPOVIĆ IZ SONTE, kod Sombora

Ukoliko želite da pomognete

Broj dinarskog računa u NLB banci je 310-0210100336655-83

U istoj banci otvoren je i devizni račun 02-315-0031209.4

SWIFT:CONARS22- Acc No.USD 3582023703001

NLB BANKA A.D.BEOGRAD
Bulevar Mihajla Pupina 165v
11070 – Novi Beograd-Serbia,

Ime primaoca: Vanja Pilipovic
Adresa : Kumanovska 21
25264-Sonta – Serbia

 

Komentari na tekst:

 1. Mahlat каже:

  Napred Verkic, ti sa tom energijom mozes mnogo! Pokreni lavinu!

  • verkic каже:

   Energija je u svima nama, moramo pronaći samo dobru volju i tada sve možemo. Teško je slušati oca shrvanog boli koju ne želi pokazati.
   Učinimo nešto zato konkretno. Ti, ja, naši prijatelji, twitteraši, blogeri pokažimo se. Darujmo srce maloj Vanji!!!!!!!!!!!

 2. […] “Ona je junak!”… kaže njen otac, ne sumnjam da jeste, ali ona je junak čije junačko srce ne može još dugo da izdrži. Toliko nas ima da sam sigurna da možemo pomoći. Ugasite kompjuter i pravo u šetnju, do banke, do pošte…prijaće vašem srcu šetnja, a novčani prilog koji možete da date vaše srce će učiniti većim i boljim. […]

  • verkic каже:

   I na tome ne smemo stati, postoji još mogućnosti mada je to borba sa vetrenjačama kako sam se u zadnjih par sati uverila, ali ne stajemo. Idemo dalje.

 3. […] Verkić kaže “Ovo je strašnoooooooo! Ne pijem više vodu samo da znaš, ako postanem alkoholičar ti ćeš biti kriva “, valjda se neće propiti, ali verujem i da neće piti vodu sa česme. […]

 4. […] blogera za sada možete videti na blogovima Džepna Venera, Čarolija, Ivanizmi, Šaputalica, a na blogu ITkutak je napravljen mirror originalnog flash sajta […]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge