Još jedan petak!

Još jedan petak i još jedan dan za  #followfriday #pratipetak . Ideja  da   pišem o svemu  što je po meni bilo najbolje protekle nedelje je super, ali verujte nije nimalo lako. Imam li ja uopšte prava ovako izdvajati pojedine blogove i blogere, da li ću to uraditi na profesionalan  način, ili  ću se samo nekom zameriti, pa …..

Medjutim,  i mi „male ženice“ možemo izneti „samo svoje mišljenje“! Da li će u njemu biti možda i nečeg subjektivnog, pa verovatno hoće, ali verujem da će za mnoge  biti od nekog „kakvog takvog značaja“. U svakom slučaju još uvek nas je veći broj od svih pravih i uticajnih blogera. Pa da počnem onda.

Kako su žene uvek imale prednost, bar se tako kaže,  da počnem od njih.  Jedno od naših glavnih „zanimacija“ je kuvanje. Želite li pronaći nešto novo, originalno posetite GagaGrne, napravite njene kiflice pa nam se javite. Dok smo još kod kuhinje uz koju ide i neizbežna varjača nemojte je slučajno upotrebljavati na suprugu ili ne daj Bože deci. Kad Vam dodje da nekog….nemojte,  nego   posetite NikiBGD i pogledajte kako ona to rešava. Čitajući Online reputaciju: Ovo je postalo lično! , upoznaćete je još bolje.

Ako pak želite sebe i svoje drage iznenaditi novim člankom o svim mogućnim temama na sasvim poseban način Vaš odabir će biti Mahlat i recimo njen  Egzibicionista . Izmedju ostalog ona će Vam objasniti da su prethodno pomenuti samo obične drkadžije koje jednostavno treba zavaliti u glavu s čim stigneš.

Želite li medjutim, biti još bolja mama, pričati deci bajke, inspiracija nek Vam bude Moja mama divno priča svake noći i drveni_advokat (njena majka). Doduše navedeni post nije napisan ove nedelje, ali mu se uvek drage volje vraćam.

Za one koji  još uvek ne znaju  šta propuštaju  jer nisu upoznali twitteraše, a ujedno pitaju  A šta ti je to twitter , kad saznaju i naprave nalog obavezno da prate izmedju ostalih i pajicbojan. Tu je onda i predragkrstic gde ćete  upoznati  sve moguće reči koje niste do sada ni čuli a kamoli  izgovorili i njegovo Zmajevo gnezdo. Primer –   Network connection closed unexpectedly. Radite li nešto u joomli za Vas je baneweb i  blog Budite IN na webu, pratite trendove.

Ako želite videti kako stranac (mada je rodjen u Srbiji) razmišlja o Srbiji obavezno pratite KarlHaudbourg i pročitajte njegov National Geographic Very Wrong About Serbia. bićete prijatno iznenadjeni.

Kako bih ja mogla ovako u nedogled, bolje da  za ovaj petak završim, nije u redu sve tajne baš da otkrivam odjednom. Ali ipak i ove nedelje ne smete propustiti NovinarskaPatka, DedaBor, janavi mada o njima već i sve moje komšije znaju sve.

Toliko za ovo javljanje, moram nešto ostaviti i za sledeći #followfriday #pratipetak.


Komentari na tekst:

  1. […] U sledećem ,  dodala sam na  svoju listu: GagaGrne , pajicbojan, predragkrstic, baneweb, KarlHaudbourg, janavi. Tako je bivalo iz nedelje u nedelju. Svaki put sve više i više. […]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge