Telenor – mreža koja nas spaja (Smart karavan u Somboru)

U decembru mesecu 2011. godine, suprug, dever i ja smo krenuli put Kosova da sa njihovom majkom i sestrom dočekamo zajedno  tu Novu 2012. godinu. Pisala sam o toj noći, snegu, barikadama.  Želja da vidim i provedem par dana sa dragim mi ljudima bila je jača od straha i neizvesnosti.

Svo vreme sam u rukama držala mobilni. Suprug je nosio tašnu, a ja mobilni. Grčevito sam ga stezala, jer mi je on davao dodatnu sigurnost. Njime sam i napravila onih par slika skrivena u mraku.

Sa njime u ruci sam 02. januara krenula i u obilazak jedne od tadašnjih barikada. Pričala sam sa ljudima koji su me molili da napišem bar nešto od onoga što sam tamo videla. Između ostalog,  zamolili su me da ostanem u vezi sa njima i da u slučaju potrebe mogu da mi pošalju slike koje bih objavila. Dobila sam 4 broja mobilnih telefona. Sve i jedan počinjao je na 063. Da li je potrebno bilo šta više da kažem?

DA!

Ono što jedino mogu, a to je – da prenesem veliku zahvalnost Telenoru na njihovom zalaganju da niko od nas, nigde ni na jednom mestu ne oseća ni strah ni usamljenost, jer sa Telenorom nisu sami.

Telenor je mreža koja spaja ljude bez obzira gde se oni  nalaze!

Svaka uspešna firma zna kako da načini korak više u odnosu na svoje konkurente i korak više ka boljem  razumevanju i zadovoljenju želja svojih korisnika, jer samo zadovoljan korisnik je ujedno i lojalan korisnik.

Telenor Srbije je putem osmišljavanja i pokretanja  Smart karavana načinio upravo taj korak više u jačanju i proširenju komunikacije sa svojim korisnicima.  Na taj način se dobra komunikacija već ostvarena putem društvenih mreža,  proširila i na kontakt u živo,  što je zasigurno obradovalo mnoge dugogodišnje korisnike ove mreže.

27. juna,  po drugi put sam imala zadovoljstvo da se sretnem sa sjajnim i uigranim  timom Smart karavana.  Prvi put je to bilo u Vrbasu, a ovoga puta, na moju veliku radost u Somboru, gradu koji još uvek ima svoju dušu, među mojim somborcima velikog i uvek otvorenog srca za svakog dobronamernog gosta.

sombor

 Ne mogu, a da ne dodam da je tim  Smart karavana  ne samo sjajan  i uigran (kako bi drugačije i moglo da bude kad su oni deo jedne ovako uspešne i velike kompanije kao što je Telenor) već i da ovi momci i devojke imaju znanje i veštine za ostvarivanje zaista dobre i prave komunikacije.  Svoje, uvek dobro raspoloženje,  znaju izvanredno da prenesu i na sagovornike te i na taj način uspevaju za svaku stranu da izvuku maksimum.

Mi – njihovi korisnici dobijamo nove informacije i saznanja koja možemo da iskoristimo u bržem, lakšem i jednostavnijem korišćenju dostupnih nam usluga, a oni povratne informacije koje će i te kako znati da iskoriste u planiranju i definisanju neke buduće marketing strategije.

Kako je to sve izgledalo nakon samog dolaska u Sombor ne znam, jer sam došla tek na #KaravanUp u 19:00 časova, što nije baš za pohvalu, ali sve druge detalje i deo atmosfere možete da vidite  u  prilozima koji se nalaze na liveTV.rs portalu kao i u Telenorovom Facebook albumu odakle sam preuzela  i slike za ovaj tekst.

Ono što ovom prilikom želim da istaknem i da kažem  je  da sam  samo 3 godine (1999 godine) nakon uvođenja (15. oktobra 1996. godine) 063 mreže,  postala njen stalni korisnik  i do današnjih dana je nisam menjala.

Zašto?

Zato što nikad nisam imala probleme u  mreži ili poteškoće sa signalom, a koristila sam je od granice naše zemlje na severu (Rastine – na bukvalno tri koraka do Mađarske) do Kosova (Varage – na pola puta između Zubin Potoka i Mitrovice.

Zato što sam uvek bila zadovoljna cenom i tarifnim paketima.

Zato što internet koristim i po 25 sati 🙂 dnevno kako sam u neposrednom razgovoru istakla i što sam se uverila da je,  ne samo u Somboru, jer često sam na putu, već i širom naše zemlje pokrivenost mreže odlična.

Zato što su zaposleni u Telenoru uvek ljubazni, što je za mene lično od izuzetnog značaja, što su uvek  na dohvat ruke i što Telenor svoju strategiju ostvarivanja ciljeva zasniva na osnovnim vrednostima koje veoma cenim i poštujem, a koje glase: Be respectful, Make it easy, Keep promises i Be inspiring.

Ne tako davno telefon u kući je predstavljao luksuz za ogroman broj ljudi. Danas više ni za mobilni to ne možemo da kažemo. On je jednostavno postao deo nas bez obzira na godine.

telefoni

Danas je baka bliža svojim unucima iako ih možda deli fizička razdaljina na hiljade kilometara, žena mužu koji se nalazi na službenom putu, majka detetu koji je na školskoj ekskurziji.

Danas ne moram da se bojim i da razmišljam da li ću stati i ostati negde kolima na putu, jer znam da ću uz pomoć pametnog telefona veoma brzo i lako moći da se snađem.

Danas ne moram da razmišljam kako ću bez fotoaparata da ovekovečim slučajan susret sa starim prijateljem.

Danas ne moram da trčim kući kako bih putem kompjutera mogla da kontaktiram svoje poslovne saradnike, niti moram da stojim u redu u banci da bih uplatila neki račun.

Danas  mobilni uređaj i  pametna mreža  pruža mogućnost da sedimo opušteni u razgovoru sa dragim nam ljudima, jer sve poslove možemo da uradimo mnogo brže, lakše i bez nepotrebnog gubljenja vremena.

verkic1

Danas žene ne moraju da se boje da će sedenjem kod kuće ostati po strani svih dešavanja.  Danas je za surfovanje portalima  dovoljan i pametan telefon.

Ovaj tekst je nastao iz želje da se još jednom zahvalim sjajnoj ekipi Smart karavana koji dolaskom u naša mesta dokazuju da su im svi korisnici jednaki i da su im veoma bitna naša mišljenja,  sugestije i  primedbe. Oni žele da čuju naše priče koje će im pružiti dodatnu snagu za neki novi korak kojim će još više produbiti sada već zasigurno odličan odnos klijent – kompanije. Ali, uvek može bolje i više. Zar ne?

Telenor

Komentari na tekst:

 1. zubarica каже:

  Evo još jednog zadovoljnog korisnika Telenora :). Otkad postoje ovde ja sam njihov korisnik – imam dva broja i USB stick, nikad nikakvih problema.
  Pozdrav za tebe i Telenor :).

 2. laptop servis каже:

  Jos uvek mislim da su najposlovniji i najefikasniji provajder mobilne telefonije u Srbiji, iako mozda naizgled telekom pruza isto za manje para to je samo privid .

 3. Digital Signage каже:

  Sigurno jedan od najboljih provajdera u Srbiji sa odlicnom infrastrukturom i konstantnim ulaganjem u inovacije i poboljsanje poslovanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CommentLuv badge